Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Surahammars Innebandyförening
Surahammars IBF
Välkommen till Surahammars Innebandyförening Orgnr: 817607-1317

Vår förening kännetecknas av god föreningsanda, lagkänsla och kamratskap såväl på som utanför planen. Vi har totalt 13 lag i föreningen, 10 av dessa är barn och ungdomslag. Ungdomslagen är föreningens främsta prioritet. Här ska alla känna sig välkomna, värdefulla och ges möjlighet att utvecklas i en trygg miljö och i sin egen takt.

Alla spelare i klubben kommer givetvis inte att bli elitspelare, målsättningen är istället att kunna ta hand om alla intresserade och få dem att känna sig värdefulla.

Vi arbetar långsiktigt och målinriktat för att nå dit vi önska, oavsett roll i föreningen. Det finns inga snabba lösningar till framgång, men vi gör alltid vårt yttersta.


Till dig som är medlemsförälder:
Under säsongen 2019/2020 kommer ca 48 personer att arbeta ideellt för Surahammars IBF, som ledare eller inom styrelsen med olika uppdrag. Vi är en ideell idrottsförening med ca 300 medlemmar. 48 personer kan göra mycket, men inte allt. Därför behövs du som är förälder till våra ungdomsspelare. Din roll som ”medlemsförälder” har stor betydelse för oss. 


Vi erbjuder Dig som medlemsförälder:
I vår förening får ditt barn träna minst 2 ggr i veckan. Vi bistår med material (som bollar, västar, koner mm) under träningar och matcher samt kompletta matchställ. 

Hos oss ligger glädje och gemenskap som grund för fortsatt utveckling inom innebandy. Ditt barn får spela i en miljö där alla får vara med och som bygger på delaktighet och demokratis värden. 

I Surahammars IBF spelar vi ett rent spel. Vi söker inga talanger; Vår vision är att skapa talang hos alla. Därför ges våra ledare kontinuerligt möjlighet, i samarbete med VIBF och SISU, att utbilda sig och utveckla sin kunskaper för att kunna tillgodose åldersanpassade och individuella behov.

I Surahammars IBF har vi förväntningar på Dig som förälder till juniormedlem.


Vi förväntar oss att Du som medlemsförälder:
- bidrar till att våra förhållningsregler på läktaren följs.
- deltar vid lagets arrangemang enligt lagets överenskommelser.
- deltar vid H1:s matcharrangemang vid lagets tilldelade datum.
- betalar medlemsavgiften inom avsatt tid.
- bidrar till föreningens ekonomi genom att sälja det som föreningen säljer just för den säsongen, det kan variera från år till år. 

Tack för gott samarbete!

Kontakt Surahammars IBF
Ordförande Henrik Haraldsson 


 
Våra Sponsorer